Nasze produkty

  • Mąka z samopszy

    Mąka z samopszy

    Mąka niedostępna do ok. 20 sierpnia 2019. Inne nazwy: mały orkisz Zastosowanie: nadaje się do wypieku pieczywa, szczególnie tego na…

    WIĘCEJ

  • Mąka z płaskurki typ 750

    Mąka z płaskurki typ 750

    Mąka niedostępna do ok. 20 sierpnia 2019. Zastosowanie: znakomicie nadaje się do wypieku chleba, herbatników, ciastek, makaronu. Idealnie nadaje się…

    WIĘCEJ

  • Kasza manna z mąki orkiszowej

    Kasza manna z mąki orkiszowej

    Inna nazwa: grysik Zastosowanie: idealna jako samodzielny posiłek, deser, do zagęszczania zup i kremów, dodatek do pulpetów, kotletów, pasztetów, klusek.…

    WIĘCEJ

  • Mąka pszenna typ 500

    Mąka pszenna typ 500

    Inne nazwy: mąka poznańska, mąka wrocławska Zastosowanie: bardzo uniwersalna mąka, idealna do pieczenia delikatnych ciast do przygotowania ciasta kruchego oraz…

    WIĘCEJ

  • Mąka pszenna typ 750

    Mąka pszenna typ 750

    Inne nazwy: mąka chlebowa Zastosowanie: podstawowa mąka  do wypieku pieczywa (pszennego i mieszanego), bułek. Dobra do przygotowania ciasta zagniatanego np.…

    WIĘCEJ

  • Kasza manna z mąki pszennej

    Kasza manna z mąki pszennej

    Inna nazwa: grysik Zastosowanie: idealna jako samodzielny posiłek, deser, do zagęszczania zup i kremów, dodatek do pulpetów, kotletów, pasztetów, klusek.…

    WIĘCEJ

  • Mąka żytnia razowa typ 2000

    Mąka żytnia razowa typ 2000

    Zastosowanie: stosowana przede wszystkim do wyrobu pieczywa z wysoką ilością błonnika oraz do przygotowania makaronów z pełnego ziarna. Mąka pszenna…

    WIĘCEJ

  • Mąka żytnia typ 720

    Mąka żytnia typ 720

    Zastosowanie: jest podstawą mąką do przygotowywania zaczynów na chleb żytni oraz do wypieku chleba mieszanego i bułek. Z mąki żytniej…

    WIĘCEJ

  • Otręby żytnie i pszenne

    Otręby żytnie i pszenne

    Otręby pszenne - produkt powstały podczas mielenia ziarna pszenicy na mąkę. Charakteryzują się dużą ilością składników mineralnych (witamin z grupy…

    WIĘCEJ

  • Mąka orkiszowa razowa typ 2000

    Mąka orkiszowa razowa typ 2000

    Mąka niedostępna do ok. 20 sierpnia 2019. Inne nazwy: orkisz Zastosowanie: stosowana w wyrobie pieczywa z wysoką ilością błonnika, na…

    WIĘCEJ

  • Mąka orkiszowa typ 650

    Mąka orkiszowa typ 650

    Mąka niedostępna do ok. 20 sierpnia 2019. Inne nazwy: orkisz Zastosowanie: jest to zdrowsza alternatywa dla klasycznej mąki pszennej (np.…

    WIĘCEJ

  • Mąka pszenna razowa typ 2000

    Mąka pszenna razowa typ 2000

    Zastosowanie: stosowana przede wszystkim do wyrobu pieczywa z wysoką ilością błonnika oraz do przygotowania makaronów z pełnego ziarna. Mąka pszenna…

    WIĘCEJ